Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z cukini świetnie sprawdza się na letnie obiady :) Można podawać z ugotowanym ryżem lub ziemniakami, ale także dobrze sprawdza się jako samodzielne danie.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 67
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 396
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19572
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 67
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 396
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19572
Składniki
Cebulę i czosnek obieramy i kroimy, następnie smażymy na łyżce oleju na głębokiej patelni. Kroimy kiełbasę idodajemy do cebuli i czosnku, chwilę wszystko jeszcze podsmażamy, nastepnie obieramy pieczarki i kroimy w paski, dodajemy na patelnię i dusimy chwilę pod przykryciem. Kolejno obieramy i kroimy w kostkę cukinię i wrzucamy na patelnię. Paprykę i pomidory zaparzamy we wrzatku po czym zdejmujemy skórkę i kroimy w kostkę, dodajemy to do naszego leczo i pod przykryciem dusimy kilka minut do miękkości cukini.
Po podduszeniu całości dodajemy przyprawy, zgodnie z uznaniem. Na koniec dodajemy przecier pomidorowy. I nasze danie jest gotowe.