Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo na obiad z tegorocznych warzyw.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 181
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 181
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 59
Składniki
Wykonanie: Cukinię umyć, obrać (młodej nie trzeba obierać) pokroić razem z cebulą i smażyć na wolnym ogniu na oleju. Paprykę oczyścić, pokroić w kostkę, wrzucić na patelnię i dalej dusić. Pomidory również pokroić w kostkę, dodać do potrawy, podprawić ketchupem i dalej dusić na wolnym ogniu. Pod koniec dodać pokrojoną w kostkę dynię, gotować jeszcze przez 10 minut i podawać z pieczywem.