Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4782
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 37
Chleb na zakwasie żytnim przygotowany na bazie mąki orkiszowej (typ 750) i mą...
Odsłon: 31855
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4782
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 37
Chleb na zakwasie żytnim przygotowany na bazie mąki orkiszowej (typ 750) i mą...
Odsłon: 31855
Składniki
Cebulę i parówki kroimy na talarki podsmażamy na maśle,dodajemy czerwoną paprykę i pieczarki pokrojone w paski,dusimy na wolnym ogniu. W tym czasie gotujemy fasolę szparagową na półtwardo i dodajemy do leczo. Parzymy i obieramy ze skórki pomidory. Cukinię kroimy w talarki i podsmażamy na suchej patelni. Pomidory i cukinię dodajemy do leczo wraz z koncentratem i przyprawami. Dusimy na wolnym ogniu ok 5-7 min. Podajemy z ryżem