Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, aromatyczne, kolorowe i bardzo sycące :) Super rozgrzewa w jesienne wieczory. To moja ulubiona wersja leczo. W takim zestawieniu pojawia się u nas najczęściej. Polecam.
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 36
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 76
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1072
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 157
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 36
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 76
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1072
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 157
Składniki
Parówki, kiełbasę kroimy w półplasterki, cebulę, paprykę i cukinie natomiast w kostkę, a czosnek siekamy drobniutko. Na rozgrzanej patelni podsmażamy kiełbasę, gdy się wytopi tłuszcz dodajemy parówki, a po 5 min. cebulę, czosnek. Gdy całość lekko się zrumieni dodajemy pozostałe warzywa, koncentrat pomidorowy i dusimy razem 30 min. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem, słodką i ostrą papryką. Podajemy na ciepło z ulubionym pieczywem.