Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Leczo z makaronem"
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Składniki
Mięso pokrój w kostkę i podsmaż na rozgrzanym oleju. Dodaj pokrojoną w talarki cebulę i pokrojone w kostkę papryki. Wszystko duś pod przykryciem około 20 minut.
Następnie wrzuć kukurydzę, cukinię i rozdrobnione pomidory. Całość zalej wodą i gotuj z dodatkiem przypraw: soli, pieprzu i papryk. Wymieszaj z ugoto wanym makaronem i podawaj.Źródło: Na żywo