Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sekret dobrze przyrządzonego leczo polega na tym, że nie dodajemy ani kropli wody.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 122
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2000
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2723
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 720
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 122
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2000
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2723
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 720
Składniki
W garnku dusimy pokrojoną cebulę na oleju, gdy cebula będzie w miarę miękka, dodajemy pokrojoną w plastry paprykę i dalej dusimy. Gdy w garnku zrobi się w sucho dodajemy mokre warzywa: Pokrojone pomidory i obrane i pokrojone w kostkę ogórki. Doprawiamy przyprawami: dodajemy kostkę rosołową, majeranek, ziele angielskie, liście laurowe, sól i sos sojowy. Wszystko dusimy do momentu aż warzywa będą w miarę miękkie.
Gdy warzywa będą się podduszały, na patelni podsmażyć pokrojoną kiełbasę wraz ze zmiażdżonym czosnkiem a następnie wrzucić do gorących warzyw i wszystko jeszcze chwilę poddusić. Podawać gorące. Smacznego :-)