Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomysł na obiad na fileta z indyka w sosie limonkowym z chili
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Składniki
Filety włożyć do miski, dodać musztardę, wyciśnięty sok z limonki, pokrojoną papryczkę chili, doprawić solą, pieprzem i papryką słodką i ostrą, wymieszać, przykryć folią spożywczą i odstawić na ok 30min (lub dłużej) do lodówki. Na patelni rozgrzać masło i przełożyć na nią filety wraz z całą marynatą. Smażyć z obu stron co jakiś czas przewracając. Smacznego