Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny sposób na obiadową łopatkę. Tym razem mocny smak czosnku. Domowy antybiotyk do dzieła !
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 635
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 201
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 635
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 201
Składniki
Czosnek wycisnąłem do majonezu, wymieszałem a następnie natarłem tym mięso i zostawiłem w lodówce na 12 godzin.
Mięso smażyłem delikatnie przypalając, żeby uzyskać mocniejszy smak sosu. Dorzuciłem cebulę pokrojoną z pióra i dusiłem do miękkości. Doprawiłem wyłącznie solą i pieprzem. Zabieliłem śmietaną. Uzyskałem mocno czosnkowy smak mięsa w czosnkowym sosie.