Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięso pieczone w kapuście jest przepyszne, kruche, miękkie i soczyste zawsze piekłam karczek a teraz postanowiłam upiec łopatkę i też wyszło pysznie
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Składniki
1. kapustę obgotować, odcedzić, na oleju podsmazyć posiekaną cebulę, dodać pokrojone pieczarki i pora oraz startą marchew, dusić do odparowania płynu, dodać odcedzoną kapustę, liść laurowy, kminek i majeranek, doprawic sola i pieprzem, dusić chwilę, 2. mięso pokroić na kotlety, posolić, odstawić na chwilę, obsmażyć na rumiano, 3. w naczyniu ułozyc cienka warstwę kapusty, na to kotlety, przykryć kapustą, zalać kilkoma łyżkami gorącej wody, przykryć, piec ok 90 min w 180 st (sprawdzic czy mięso jest miękkie), smacznego