Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łopatka wieprzowa w ziołach z cebulę.
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 185
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 185
Składniki
Łopatkę myjemy i kroimy w spore kawałki, a następnie obsmażamy na patelni. Cebulę obieramy i kroimy w ćwiartki.
Łopatkę i cebulę wkładamy do naczynia żaroodpornego, posypujemy bazylią, kminkiem i oregano oraz doprawiamy solą i pieprzem. Podlewamy dwoma szklankami wody i pieczemy ok. godziny.