Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łosoś po tatarsku"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 116
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 116
Składniki
Umyte i osuszone filety natrzyj solą oraz pieprzem.
Ser zetrzyj na tarce o najmniejszych oczkach. Posyp nim rybę, umieść ją w naczyniu żaroodpornym i wstaw na 15 minut do piekarnika rozgrzanego do 200°C.
W tym czasie przygotuj sos: cebulę i podgrzybki drobno poszatkuj, ogórek zetrzyj na tarce. Wymieszaj z majonezem, musztardą, chrzanem, solą i pieprzem.
Gotową rybę polej sosem i serwuj z lampką białego wina.
<strong>Przepis nadesłała: Monika Kubacka</strong>Źródło: Kurier TV