Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna rybka ,otulona śmietankowa pierzynką z wyrazista porą i chrupiąca marchewką. Rozpływający się smak w ustach zainteresuje osoby nawet nie przepadające za potrawami rybnymi. Raz sporobujesz a ta potrawa często zagości na Twoim stole.
Patelnia,nóż ,naczynie żaroodporne,łopatka drewniana
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 23
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 77
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 74
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 23
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 77
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 74
Składniki
Łososia opukujemy dokładnie ,kroimy na małe kostki oraz opruszamy solą i pieprzem. Następnie kroimy warzywa - marchewkę w talarki a pora w półksiężyce. Rozgrzewamy masło na patelni ,podsmażany na nim warzywa a następnie z każdej strony rybę. Przekładamy wszystko do naczynia żaroodpornego a następnie zalewamy śmietanka 30procent Wkładamy do piekarnika na 40min w temperaturze 180 stopni. Po upieczeniu posypujemy świeżo pokrojonym koperkiem. Idealnie smakuje z ugotowaną kasza pęczak oraz oraz surówka z kiszonej kapusty.