Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny soczysty łosoś z musztardą francuską i miodem . Idealny na obiad, kolacje lub spotkanie towarzyskie.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 116
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 164
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 45
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 138
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 116
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 164
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 45
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 138
Składniki
Łososia opłukaj osusz ręcznikiem papierowym i podziel na mniejsze kawałki.
Musztardę wymieszaj z miodem, oliwą, sokiem z cytryny, solą i pieprzem . Cebulę pokrój w kostkę.
Każdy kawałek łososia posmaruj przygotowaną mieszanką przypraw, na wierzch wyłóż cebulę.
Łososia włóż do frytkownicy beztłuszczowej w temperaturze 180 st. na około 6-8 minut.
Gotowego łososia podajemy z ulubionymi dodatkami, np. sałatka do ryby, pieczonymi ziemniakami lub ulubioną surówką.