Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sos bazyliowy jest fajnym dodatkiem do dość mdłej ryby
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 83
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1681
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 700
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 83
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1681
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 700
Składniki
1. listki bazylii wrzucić do naczynia, dodać czosnek, zalać śmietanką kremówką, zagotować, zdjąć z ognia, zmiksować, doprawić solą i pieprzem, dodać kwaśną śmietanę (połączoną z 2 łyżkami gorącego sosu), mocno podgrzać (jak sos będzie zbyt rzadki, można go chwilę gotować), 2. łososia pokroić, posolić, skropić oliwą, wstawić do piekarnika nagrzanego do 220 st, piec ok 10 min, przed podaniem polać sosem, super smakuje z pieczonymi ziemniakami, smacznego