Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i zdrowy obiad z mnóstwem potrzebnej witaminy Omega-3
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 91
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1751
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 91
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1751
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Składniki
Makaron gotujemy.
Cebulkę kroimy w kostkę, łososia rozdrabniamy.
Rozgrzewamy olej i podsmażamy cebulkę, następnie dodajemy łososia. Zmniejszamy ogień i na koniec dodajemy śmietanę, cały czas mieszając. Możecie dać koperek do sosu lub posypać nim tylko na wierzchu.
Wykładamy na talerz makaron, a na to naszego łososia.