Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciej i prościej już się nie da - tylko trzy składniki i prawie zero przygotowania. Idealne w sytuacji, kiedy trzeba nakarmić tłumy gości na grillu, a burgery czy inne steki już się przejadły. Łosoś to bardzo zdrowa ryba, a w tym wydaniu na pewno każdemu posmakuje. Pasta harissa pochodzi z Tunezji, można ją dostać w większych supermarketach lub kupić online.
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 25
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 66
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1032
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 111
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 149
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 25
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 66
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1032
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 111
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 149
Składniki
Pastę harissa wymieszać z miodem, posmarować górę filetów, zawinąć w folię i grillować około 10-15 min w zależności od grubości filetów i temperatury grilla. Gotowe! Porada: jeśli nie możesz znaleźć pasty harissa w sklepie, a masz mieszankę przypraw o tej nazwie, to można użyć suchych przypraw i dodać niecałą łyżkę oleju.