Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Łosoś z serowym guacamole"
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 158
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1249
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 158
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1249
Składniki
Awokado umyj pod bieżącą wodą, osusz, przekrój na pół i usuń pestkę. Wydrąż łyżką miąższ, rozdrobnij go widelcem lub zblenduj, skrop odrobiną soku z cytryny, żeby nie ściemniał.
Ser pleśniowy pokrusz, utrzyj starannie z musem z awokado. Powstałą pastę dopraw do smaku solą oraz białym pieprzem. Plasterki łososia zwiń, tworząc ruloniki. Pastę przełóż do szprycy cukierniczej z końcówką w kształcie gwiazdki.
Łososiowe ruloniki napełnij dekoracyjnie pastą z sera i awokado. Ułóż na talerzykach. Przed podaniem udekoruj czerwonym kawiorem oraz umytymi i osuszonymi gałązkami koperku.
czas ok. 20 min; porcja – 160 kcal, cena 4,60 złŹródło: Świat kobiety