Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cudnie sprężyste i mięsiste rurki maccheroni smakują wybornie prawie ze wszystkimi dodatkami,są sredniogrube i delikatne w smaku,w zestawie z mozzarellą,świeżymi ziołami i pomidorkami smakują bosko;-) i na ciepło i na zimno ;-)
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 37
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 23
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 729
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 155
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 87
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 37
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 23
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 729
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 155
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 87
Składniki
maccheroni gotujemy al dente dodając oliwę i sól pomidorki kroimy na pół,mozzarellę na kawałki średniej wielkości świeże zioła siekamy delikatnie
na talerzu układamy porcje makaronu,dodajemy mozzarellę,pomidorki,oprószamy solą i pieprzem ,dodajemy oliwę z oliwek ( taką ilość jak lubimy ), wszystko posypujemy świeżymi ziołami
taki zestaw smakuje też wybornie na zimno w wersji tzw.sałaty albo szybkiej i zdrowej przekąski do pracy ;-) Smacznego ;-)