Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie,dla smakoszy grzybków...bardzo polecam:)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7179
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 160
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 350
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7179
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 160
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 350
Składniki
Grzybki należy oczyścić z igliwia i ziemi,umyć. Osobno przesmażyć cebulkę,dodać pokrojone i umyte grzybki i dusić do miękkości. Mąkę roztrzepać z zimną wodą i wlać do zasmażonych grzybków,dodać śmietanę,przyprawy ,zagotować. Makaron jaki nam został z obiadu zagrzać w mikrofali i polać wspaniałym sosem:)
Smacznego życzę!