Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy brakuje czasu a rodzinka jest głodna czasem trzeba improwizować.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8679
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 195
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 445
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8679
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 195
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 445
Składniki
Makaron gotujemy. Wędlinę kroimy w kosteczkę, pieczarki w półplasterki. Serki mieszamy ze śmietaną. Na rozgrzane masło najpierw wrzucamy wędlinę, po kilku minutach dodajemy pieczarki i przyprawiamy. Dodajemy makaron, po chwili wymieszane ze śmietana serki i dokładnie mieszamy. Próbujemy i w razie potrzeby doprawiamy. Pod koniec smażenia dodajemy posiekany drobno tymianek.