Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i przesmaczny obiad. Serdecznie polecam:)
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 23
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 53
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 46
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 901
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 200
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 23
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 53
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 46
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 901
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 200
Składniki
Oczyszczone grzyby usmażyłam na maśle z cebulką dzień wcześniej. Cukinie pokrojoną w kostkę ,paprykę,cebulę usmażyć na maśle do prawie złotego koloru. Doprawić do smaku. Makaron ugotować wg.instrukcji na opakowaniu. Odcedzić,lecz nie płukać zimną wodą. Na patelnię dać łyżkę masła,rozpuścić,wrzucić makaroni go podsmażyć. Wyłożyć na talerze,dać cukinię oraz prawdziwki,a wszystko posypać parmezanem.