Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie danie.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Pierś kurczaka pokroić w niedużą kostkę , posypać przyprawą chińską i obsmażyć na złoty kolor.
Do mięsa dodać nie rozmrożone warzywa i dusić pod przykryciem ok.10 minut /warzywa powinny być chrupiące/. Następnie dodać sos i jeszcze chwilę dusić mieszając.
W osobnym garnku zagotować wodę, wyłączyć gaz i włożyć makaron na 3 minuty. Przykryć. Następnie odcedzić i rozłożyć na talerze. Makaron polać potrawką z kurczaka i warzyw. SMACZNEGO!