Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne danie, a koszt koszt jednej porcji to tylko 2 zł.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 248
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 30
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 248
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 30
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Składniki
Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę, boczek pokroić. Na rozgrzanym maśle zeszklić cebulę i czosnek, dodać boczek. Wymieszać śmietanę z żółtkami, doprawić solą i pieprzem. Dodać ugotowany al dente makaron i zalać śmietaną. Podgrzewać na wolnym ogniu cały czas mieszając, nie można doprowadzić do zagotowania, ponieważ żółtko się zetnie. Podawać udekorowane listkami majeranku.