Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny, łatwy i szybki w przygotowaniu obiad
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 29
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 140
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 29
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 140
Składniki
Grzyby należy umyć, osuszyc i pokroić w paski
Cebulę pokroić w kostkę i przesmażyć na oleju do jej zeszklenia, dodać grzyby i drobno pokrojony czosnek, smażyć tak długo aż grzyby zmiękną i woda odparuje. Doprawić solą i pieprzem. Dodać śmietanę, koncentrat pomidorowy i koperek. Wszystko wymieszać i chwilę podsmażyć. Makaron ugotowac al'dente w osolonej wodzie. Wyłożyć na talerz i na wierzch ułożyć grzyby w sosie. Smacznego :-)