Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, sycące danie. :)
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 90
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1733
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 37
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 90
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1733
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 37
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Składniki
Makaron ugotować al dente. Odcedzić.
Brokuł gotować ok. 5 minut ( al dente ). Odcedzić.
Brokuł wrzucić do garnka z ugotowanym makaronem, następnie dodać wszystkie serki topione. Wymieszać dodając stopniowo śmietanę. Przyprawić solą i pieprzem. Gotować parę minut, aż do całkowitego rozpuszczenia się serków i połączenia wszystkich składników. Smacznego! ;)