Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowy warzywny makaron z pesto z awokado
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 69
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 83
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1233
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 297
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 69
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 83
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1233
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 297
Składniki
Cukinię temperujemy temperówką warzywną na makaron lub robimy makaron przy pomocy obieraka do warzyw.
Składniki na pesto umieszczamy w blenderze : bazylia, czosnek, orzechy nerkowca, sok z cytryny, awokado. Wszystko blendujemy na gładką pastę, doprawiamy do smaku i mieszamy z przygotowanym makaronem.
Całość dekorujemy pomidorkami koktajlowymi i szczypiorkiem