Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron w innej odsłonie.
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 60
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 190
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 171
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 46
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 70
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 60
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 190
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 171
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 46
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 70
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować al. dente a na oliwie podsmażyć pokrojoną w kostkę dynię razem z zmiażdżonym czosnkiem i posiekanym rozmarynem. Zalać winem, odparować, dodać masło, pokrojonego łososia i smażyć powoli przez kilka minut. Następnie wrzucić pokrojone pomidory suszone, doprawić do smaku, wymieszać i podawać z makaronem. SMACZNEGO.