Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 33
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 70
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1055
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 153
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 33
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 70
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1055
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 153
Składniki
Fasolkę szparagowa oczyścić z końcówek i umyć. Zagotować w osolonej wodzie do miękkości
Makaron rurki lub inny dowolny ugotować w osolonej wodzie, czas gotowania według zaleceń na opakowaniu
Szczypiorek i fasolkę kroimy w drobne kawałeczki i dajemy na patelnie, dodatkowo można dodać łyżkę oleju, dodajemy śmietankę 30% i tak smażymy przez kilka minut do zrobienia się sosu doprawiamy solą i pieprzem,na sam koniec dodajemy ugotowany makaron. Chwilkę podgrzewam do połączenia się składników, na sam koniec jeszcze można dodać soli i pieprzu do smaku. Smacznego