Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Makaron z grzybami i tymiankiem"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 73
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 73
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 153
Składniki
Grzyby namocz na noc. Gotuj 30 minut. Ugotuj makaron według przepisu na opakowaniu. Na patelni rozgrzej masło z olejem, dodaj cebulę, podsmaż. Dodaj grzyby, przyprawy, smaż.
Makaron wymieszaj z grzybami, dopraw, posyp serem i tymiankiem.
Czas: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień