Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niestety mój mąż tego dania nie je, a ja uwielbiam ;) Najbardziej to lubię jagody z makaronem nitka jednak tym razem były świderki :)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Składniki
Jagody przebrać i umyć. Do rondelka przełożyć jagody, zasypać cukrem i podgrzewać żeby owoce puściły sok. Chwilę pogotować. Makaron ugotować al dente. Odcedzić i przełożyć na talerz, polać jagodami. Smacznego