Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe danie pełne smaku!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 45
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 45
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Na odrobinie oliwy zeszkliłam cebulę pokrojoną w piórka. Dodałam posiekany czosnek a po chwili pokrojone kabanosy.. Można też użyć zwykłych, nie ma ich być dużo, chodzi tylko o smak. Dodałam pokrojoną w paski cukinię- około 10 plastrów. teraz można dodać śmietankę albo dodać serek topiony i wodę. Używam go jako zamiennik śmietany- też emulguje sos.
Rozpuściłam go, dodałam posiekane oliwki, kapary, pieprz, połowę startego parmezanu. Ugotowany makaron dodałam do sosu, wymieszałam, dodałam natkę pietruszki i całość posypałam resztą sera.
Smacznego :)