Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Makaron z kolorowymi paprykami"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9957
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 244
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9957
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 244
Składniki
Ewa Szymczak z Legnicy
35 min • Porcja 210 kcal • Przepis na 2 porcje
Makaron gotuję, odcedzam i odstawiam. Papryki i cebulę kroję w krążki, pieczarki w ćwiartki.
Na patelnię z tłuszczem wrzucam pieczarki z cebulą, lekko solę. Przykrywam i duszę, aż cebula zmięknie. Dodaję papryki, przyprawy, mieszam. Przykrywam i duszę, aż papryki zmiękną. Łączę z makaronem. Podaję gorące.Źródło: Kobieta i życie