Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, tanio i smacznie.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 370
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 370
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
Makaron ugotować, przecedzić i przelać zimną wodą.
Czosnek i cebulę obrać, drobno pokroić i podsmażyć na oleju.
Fileta z kurczaka pokroić w kostkę, posypać przyprawą do kurczaka i wymieszać. Dodać do czosnku i cebuli, smażyć do całkowitego wyparowania wody.
Śmietanę wymieszać z oregano, vegetą, pieprzem i wodą. Wlać na patelnię do mięsa, gotować aż sos zgęstnieje (ok. 10 minut).
Wszystko wymieszać z makaronem. SMACZNEGO.