Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię makaron, dlatego eksperymentuję z różnymi dodatkami. Makaron z mięsem mielonym i fasolą to ciekawe urozmaicenie, które nie wymaga zbyt wiele czasu na wykonanie. Ładnie się prezentuje i dobrze smakuje.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Makaron przygotować według instrukcji podanych na opakowaniu. Na patelni lub w woku rozgrzać olej. Dodać posiekaną cebulę i chwilę podsmażać. Wrzucić mięso i smażyć, aż zmieni kolor. Doprawić papryką, curry, sosem sojowym i cukrem oraz solą i pieprzem. Dodać odsączoną z zalewy fasolę i ugotowany makaron. Wymieszać, w razie potrzeby doprawić.