Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie dla zapracowanych i wegeludków:)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 748
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 748
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Makaron gotujemy al dente, po odcedzeniu dodajemy zielone pesto przygotowane wg, własnego przepisu, lub w wersji dla zapracowanych gotowe ze słoiczka. Pomidorki suszone kroimy na mniejse kawałki i z odrobina oleju z zalewy przekładamy do makaronu. Nastepnie dodajemy całe oliwki. wszystko dokładnie mieszamy na malutkim ogniu. Doprawimy sosem sojowym i kilkoma kroplami tabasco. Smaczne i gotowe w mig:)
:)