Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na szybki obiad
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 155
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 879
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 103
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 155
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 879
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 103
Składniki
Na suchej patelni uprażyć migdały. Wszystkie składniki pesto umieścić w naczyniu blendera, zmiksować do uzyskania grudkowatej masy. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Pomidory przekroić na pół, ułożyć na blasze do pieczenia, posypać solą i pieprzem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na około 15 minut.
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Odcedzić. Do makaronu dodać kilka łyżek pesto, wymieszać. Przekładać na talerze, ozdobić upieczonymi pomidorami, posypać tartym parmezanem.