Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste danie w sam raz dla zabieganych i zapracowanych.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 155
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 879
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 103
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 155
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 879
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 103
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy w kostkę i podsmażamy lekko na rozgrzanej oliwie.
Do podpieczonego mięsa dodajemy poszatkowaną kapustę, pokrojone w plasterki pieczarki oraz pokrojonego w pół paseczki pora. Wszytko dokładnie ze sobą mieszamy, przykrywamy i dusimy na wolnym ogniu do miękkości mięsa. Kiedy warzywa oraz mięso zmiękną doprawiamy je wówczas solą i pieprzem .
Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie.
Na ugotowany , gorący makaron nakładamy gotową potrawkę z kurczaka. Smacznego !!!
;-D