Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, mięsno-pomidorowy sos do makaronu z dodatkiem kukurydzy
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Składniki
Cebule i czosnek posiekać. Marchewkę zetrzeć na tarce. Z kolby kukurydzy ściąć ziarna. Na głębokiej patelni( z przykrywką) rozgrzać oliwę, doda czosnek, marchewkę i cebulę, smażyć 5 minut, dodać mięso i smażyć kolejne 5 minut rozdzielając drewnianą łyżką mięso od siebie. Dodać kukurydzę, smażyć kolejne 3 minut, całość dobrze posolić. Zalać passatą pomidorową i dusić całość 20 minut. Doprawić solą, pieprzem i cukrem, dodać oregano i bazylię. Podawać z makaronem