Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKIE W PRZYGOTOWANIU, BARDZO SYCĄCE I PRZEDE WSZYSTKIM SMACZNE
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 720
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 142
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 720
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 142
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
makaron gotujemy na połtwardo Grzyby mun moczymy w chłodnej wodzie.
na duzej patelni rozgrzewamy oliwe.
na oliwie podsmażamy cebule pokrojoną w krązki
gdy cebula bedzie juz miękka dodajemy grzyby mun pokrojone w paseczki
potem kolejno dodajemy marchew pokrojoną w zapałkę, pieczarki i paprykę
przyprawiamy wszystko przyprawami i dodajemy przecier pomidorowy
gdy warzywa beda miekkie dodajemy do nich makaron i wszystko razem mieszamy.
smacznego.