Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i szybkie danie. Najlepiej smakuje ze świeżym domowym pesto ale te ze słoiczka również się nada ;) zapraszam!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie wg przepisu na opakowaniu. Wszystkie składniki na pesto wrzucamy do blendera i miksujemy. Jeśli wyjdzie za gęste -dodajemy troszkę oliwy. Mieszamy wszystko razem i gotowe! można posypać orzeszkami. Smacznego!