Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Marchewkowa z pomidorami na ostro"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 13
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 65
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 391
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 13
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 65
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 391
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Składniki
Mięso umyj, włóż do garnka, zalej 1,5 l wody. Zagotuj, zdejmij szumowiny, gotuj 30 minut na małym ogniu. Marchew obierz, umyj, zetrzyj na tarce lub pokrój w kostkę. Dodaj ją do zupy. Dodaj liść laurowy, ziele angielskie, ostrą papryczkę, gotuj 20 minut.
Dodaj pomidory i przecier pomidorowy, chrzan, ocet, gotuj 10 minut. Wyjmij liść laurowy i ziele, dodaj tymianek. Zagotuj.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień