Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Medaliony tymiankowe w boczku"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 370
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 106
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 62
Polecam.
Odsłon: 80
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 370
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 106
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 62
Polecam.
Odsłon: 80
Składniki
Mięso natrzyj czosnkiem przeciśniętym przez praskę. Przełóż do miseczki. Posyp posiekanym ty miankiem. Wstaw na kilka godzin do lodówki.
Bakłażany, pokrój w plasterki. Posyp solą, a kiedy puszczą sok, opłucz je i osusz. Rozgrzej oliwę. Usmaż na niej bakłażany. Oprósz je pieprzem i ew. posól. Posyp cukrem, skrop octem i smaż jeszcze 4 minuty.
Zamarynowane medaliony owiń boczkiem. Smaż 8 minut na oleju. Przypraw solą i pieprzem. Ułóż na bakłażanach. Posyp pokrojonymi dymkami i zielonymi oliwkami.Źródło: Naj