Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8249
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 183
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 407
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8249
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 183
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 407
Składniki
mieso drobno kroimy(siekamy)i dusimy w rondlu z pokrojona cebula i czosnkiem,posypujemy sola i pieprzem do smaku
mieszamy od czasu do czasu podlewajac woda w razie potrzeby
bulke przecinamy na pol i wyciagamy czesc miazszu,napelniamy bulke miesem,ukladamy lisc salaty,2 plastry pomidora i lyzeczke majonezu,nakrywamy gorna czescia bulki