Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Meksykańskie skrzydełka z kurczaka"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 129
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1736
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 113
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 129
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1736
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 113
Składniki
Skrzydełka delikatnie natnij. Ściągnij mięso, tak, aby zgromadziło się tylko po jednej stronie kości. Następnie oprósz je fiksem do nuggetsów, ułóż na pergaminie i wstaw do piekarnika.
Piecz w temp. 200° C przez 30 minut. W garnku wymieszaj śmietanę z sosem meksykańskim i startym serem. Całość zagotuj. Dodaj posiekaną papryczkę. Podawaj ze skrzydełkami.
Skrzydełka możesz panierować w jajku i w ziarenkach sezamuŹródło: Na żywo