Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Melonowy mus tropikalny"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 16
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 200
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 170
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 16
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 200
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 170
Składniki
Melony przetnij na pół, usuń pestki i wydrąż miąższ łyżką, tworząc wgłębienie w kształcie kwiatu. Skorupę melona włóż do lodówki. Miąższ zmiksuj z maślanką i cukrem na gładkie purée. Połówki melona wypełnij zupą i podawaj udekorowane miętą, porzeczkami i ciasteczkami.
Czas przygotowania: 30 minut. Poziom: łatwy. Porcja 350 kcal.Źródło: TV14