Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 280
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1154
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 665
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 280
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1154
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 665
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę .Cebule obrać drobno posiekać i podsmażyć na oleju .Po chwili dodać do kiełbasy
Pieczarki obrać posiekać dodać do garnka z kiełbasa i cebula .Czerwona paprykę umyć rozpołowić wyciąć gniazdo pokroić w kosteczkę.
Gdy pieczarki zmiękną dodać paprykę .Podlewać woda dodać koncentrat pomidorowy .Całość doprawić dusić przez chwile pod przykryciem na wolnym ogniu