Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2104
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 957
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20969
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2104
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 957
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20969
Składniki
Do miski dodać mięso mielone na grubym sitku oraz resztę składników
I dokładnie wymieszać ręką do połączenia się składników.
Następnie na patelnię wlać olej aby zakryło dno patelni, formować kotlety
i smażyć z obu stron na rumiano.
Do garnka wlać wodę z opisu oraz jarzynkę
I układać usmażone kotlety, dodać łyżkę oleju ze smażenia kotletów.
Dusić przez 10 minut przewracając kotlety energicznym ruchem w garnku do góry podrzucając.
Podałam z ziemniakami oraz sosem z kotletów i buraczki z cebulą.