Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne dobre do obiadu:)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
Namoczyć bułkę w mleku,odcisnąć,rozdrobnić,dodać do mięsa wraz z solą,pieprzem i zieleniną. Bardzo dokładnie wyrobić. Dodać ser,jeszcze raz wyrobić.
Rozgrzać na patelni olej i kłaść uformowane wilgotnymi dłońmi kotlety,obtoczone w tartej bułce. Smażyć na rumiano z obu stron.
pod koniec smażenia na kilka minut przykryć patelnię,aby kotlety dosmażyły się w środku.