Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone o niespotykanym smaku
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8724
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 196
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 450
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8724
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 196
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 450
Składniki
Namoczyć bułkę w mleku, odcisnąć, rozdrobnić, dodać do mięsa wraz z solą, pieprzem i zieleniną Bardzo dokładnie wyrobić. Dodać ser, jeszcze raz wyrobić. Rozgrzać na patelni olej i kłaść uformowane wilgotnymi dłońmi kotlety, obtoczone w tartej bułce. Smażyć na rumiano z obu stron. Pod koniec smażenia na kilka minut przykryć patelnię, aby kotlety dosmażyły się w środku.