Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mielone z Grecji na jarzynce"
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 93
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 93
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5676
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 681
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 93
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 93
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5676
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 681
Składniki
Cebule obierz, posiekaj, 1/3 wymieszaj z mięsem. Dodaj czosnek przeciśnięty przez praskę i jajko. Wsyp tartą bułkę, zioła oraz sól i pieprz do smaku. Wyrób. Z masy uformuj 4 kotlety. Usmaż je na oleju. Pół pomidora pokrój w plasterki, a resztę – na kawałki. Papryki oczyść, potnij w kostkę. Pokrojone warzywa i resztę cebuli duś kilka minut. Wymieszaj z koncentratem, przypraw. Przełóż je do formy. Na tym ułóż kotlety. Przykryj plastrami sera i pomidora. Zapiekaj 20 min w 200oC. Udekoruj natką.Źródło: Naj